January 9, 2017, Marijke J.
Chief Commercial Officer - CCO at Hyarchis
​Fares wist vanaf het eerste moment een open en veilige sfeer neer te zetten waardoor alle ruimte ontstond om in relatief korte tijd tot de kern te komen van mijn persoonlijke uitdagingen. Het werken met roofvogels en paarden is zo puur en eerlijk en geeft daarmee een hele duidelijke spiegel. De verschillende onderdelen van de training laten je als het ware steeds hetzelfde inzien op een andere manier, waardoor het ook echt beklijft! Het verblijf was geweldig: rust, natuur en heerlijk en puur eten. Ik voelde me helemaal thuis bij Fares en zijn vrouw Carmen. 

December 13, 2016, Jikkemien Schutte  
Senior Consultant & Coach
​Ik ben met Fares mee geweest op zijn training Actie en Reflectie in Spanje. Een hele mooie en bijzondere ervaring. De locatie is schitterend, brengt rust en ruimte. Werken met zijn vogels en paarden vraagt om honderd procent verbinding met jezelf. Fares liet mij dit ervaren met treffende waarnemingen en rake feedback. Ik gun iedereen deze training, omdat ik geloof en ervaar dat wanneer je écht in verbinding met jezelf bent, je vrij bent. En vanuit deze vrijheid veel moois ontstaat. 

Mijn doel van de training "natuurlijk leiderschap" was ontdekken waarom ik de dingen doe die ik doe en waarom die niet altijd de uitwerking hebben die ik beoog. Tijdens de training kreeg ik daar op een bijzondere wijze antwoord op. Ik ontdekte ook dat het anders kan, hoe het anders kan en wat het effect is op mezelf en anderen. Zonder de inhoud van de training te verklappen, want ik raad iedereen aan die te ervaren, is het programma met de verschillende onderdelen bijzonder en compleet. Coachen met dieren en door feedback van zeer goede trainers en de mede coachees, door fysieke training en door het effect van de geest op het lichaam te laten voelen. 

Op de bijzondere locatie in Spanje waar het aan niets ontbreekt, waar je in vertrouwde en professionele handen bent, waar er alles aan wordt gedaan om van de 10e naar de eerste versnelling terug te schakelen; waar de tijd vertraagd: een betere plek en omstandigheden om vier dagen te reflecteren kan ik me niet indenken. Bijzonder, mooi en verrijkend. Ik word hier echt een mooier mens van en gun mijzelf dit ieder jaar. Carmen, Fares, Aalderik en Phim bedankt!

Fleur Elderhorst